آخرین اخبار
کد مطلب: 80524
قابل توجه مسئولان روابط عمومي دولت/
نارضايتي خبرنگاراني که براي باشکوه تر برگزار شدن نشست خبري رئيس جمهور به سالن شهيد بهشتي رفتند/چرا از گوي و گردونه استفاده نکرديد؟
تاریخ انتشار : 1393/06/09
نمایش : 2177
نشست خبري ديروز حجت الاسلام حسن روحاني چهارمين نشست وي در طول بيش از يک سال تصدي پست رياست جمهوري بود و به گفته خود رئيس جمهور با احتساب برنامه هاي تلويزيوني و همچنين نشست‌هايي که در جريان سفرهاي استاني برگزار شده تا کنون چيزي حدود14-15 نشست توسط رئيس جمهور ترتيب داده شده است.

به گزارش سلام لردگان به نقل از دانا ، روز گذشته نشست خبري رئيس جمهور با خبرنگاران داخلي و خارجي برگزار شد.

 نشست خبري ديروز حجت الاسلام حسن روحاني چهارمين نشست وي در طول بيش از يک سال تصدي پست رياست جمهوري بود و به گفته خود رئيس جمهور با احتساب برنامه هاي تلويزيوني و همچنين نشست‌هايي که در جريان سفرهاي استاني برگزار شده تا کنون چيزي حدود14-15 نشست توسط رئيس جمهور ترتيب داده شده است.

 

اما در نشست روز گذشته همچون نشست هاي قبلي بازهم بسياري از خبرنگاران که به اين نشست دعوت شده بودند نتواسنتد سوال خود را مطرح کنند.

 

آن طوري که پيش از برگزاري نشست اعلام شده بود، خبرنگاران متقاضي پرسش از رئيس جمهور بايد در رايانه هايي که در ورودي سالن نشست تعبيه شده بود، براي پرسش از رئيس جمهور ثبت نام مي‌کردند تا به صورت الکترونيکي و تصادفي خبرنگاران براي پرسش از روحاني انتخاب شوند.

 

البته نکته جالب در اين بين اين بود که زمان ثبت نام براي طرح سوال از رئيس جمهور، خبرنگاران بايد سوالي را هم که قصد پرسش آن را داشتند اعلام مي کردند که اين موضوع هم يکي از مسائل جالب توجه اين نشست بود. چراکه وقتي خبرنگار سوالش را از قبل مطرح کند پرسش او ممکن است جذابيت اوليه را از دست دهد و همچنين ممکن است با در اختيار قرار دادن سوال پيش از برنامه به پرسش شونده پاسخي که مورد انتظار است حاصل نشود و يا اينکه کلا پرسش شونده نخواهد به آن سوال پاسخ دهد.

 

به هرصورت با وجود اعلام مسئولان روابط عمومي مبني بر ثبت نام الکترونيکي شواهد و قرائن و اتفاقات رخ داده در نشست رئيس جمهور حکايت از اين داشت که پرسش کنندگان به صورت الکترونيکي انتخاب نشده بودند. در تصديق نکته فوق همين بس ، زماني که رئيس جمهور نشست خبري را ترک کرد تعداد زيادي از خبرنگاران به نشانه اعتراض براي عدم طرح سوالشان به يکي از مسئولان دولتي مراجعه کردند که اين مسئول هم به صراحت در اظهاراتش اعلام کرد که خبرنگاران سوال کننده به طور الکترونيکي انتخاب نشده بودند.

 

البته نگارنده معتقد است براي حل اين مشکل و در صورتي که مسئولان مربوطه واقعا بخواهند خبرنگاران متقاضي سوال به طور تصادفي انتخاب شوند راه حلي هاي متعددي وجود دارد.

 

يکي از روش ها مي‌تواند اين باشد که همچون مراسم قرعه کشي در بانک ها، از گوي و گردونه در نشست رئيس جمهور استفاده شود و نام هر رسانه روي يک گوي نوشته شود و به طور تصادفي خبرنگاران متقاضي سوال نامشان مطرح شود و تنها در اين صورت است که ديگر هيچ کس اعتراضي به روند انتخاب سوال کنندگان نخواهد داشت.

 

در نشست ديروز تنها تعداد محدودي از خبرنگاران توانستند پرسششان را مطرح کنند و ساير خبرنگاران که در انتظار شنيدن نامشان براي طرح سوال تا اخرين لحظه در نشست بودند، تنها سهمشان از نشست روز گذشته همچون ساير هموطناني بود که از پاي تلويزيون و به صورت مستقيم اين نشست را مي‌ديدند.

 

قطعا اگر مسئولان روابط عمومي به خبرنگاران از قبل اعلام مي‌کردند که قرار نيست پرسششان مطرح شود و شايد تنها بايد براي با شکوه‌تر برگزار شدن نشست رئيس جمهور در سالن حضور داشته باشند، خيلي‌ها ترجيح مي دادند که به رسالت مطبوعاتيشان از پشت ميزهاي تحريريه و به کمک پخش مستقيم تلويزيوني عمل کنند و چندين ساعت وقتشان را براي تحويل وسايل و عبور از گيت هاي مختلف بازرسي نهاد رياست جمهوري نمي‌گذاشتند.

 

در پايان بار ديگر تاکيد مي‌شود که بهتر است براي دوري از هرگونه شائبه در نشست هاي بعدي ساز و کاري اتخاذ شود تا خبرنگاران و اصحاب رسانه با رضايت بيشتر نشست رئيس جمهور را ترک کنند.

 

مقداد ذکي زاده

 

انتهاي پيام/س

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس